Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236344
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

09-09-2008 16:29

Vedr. sag om afsteming på extraordinær generalforsamling

Bestyrelsen har behandlet sagen og udsendt følgende .

AB 70 bestyrelse har på det fælles bestyrelsemøde med Tårnby Boldklubs bestyrelse i AB Tårnby behandlet sagen om de påståede ikke stemmeberettigede medlemmer .
Der er fremlagt 3 navne på deltagere ved generalforsamlingen som ikke skulle være stemmeberettiget og der er fremlagt forklaringer for alle 3 . De 2 er holdledere i klubben og er derfor passive medlemmer – det er et krav ved ansættelsen . De er dog ikke kommet i kluboffice (medlemsregisteret) på samme tidspunkt som de er startet i klubben – dette sker for den enes vedkommende ved oprydningen efter AB70 har fået ansat en kontormedarbejder . Den anden er ikke kommet i kluboffice før generalforsamlingen , men er kendt af den der checker som holdleder gennem 5 år – hvorfor han går ud fra det er en fejl i listen . Den sidste der er nævnt er indmeldt 1.5.2008 , men ikke kommet i kluboffice pga. en fejl – dette opdages da vedkommende rykker for at betale kontingent .
Der skal ikke herske tvivl om at ovenstående er rigtig uheldigt og ikke som tingene burde være , men det er betyrelsens opfattelse at ingen af ovenstående medlemmer er ulovlige for så vidt angår stemmeberettigelse ved den ekstra generalforsamling i AB70. Ingen af de 3 er lagt ind som medlemmer med noget formål , de er alle medlemmer af klubben i over de krævede 3 måneder , men ikke opdateret i kluboffice pga. menneskelige fejl . Heldigvis er de 3 stemmer ej heller afgørende for resultatet.
Der var også en ekstra stemmeseddel i omløb ved generalforsamlingen , som desværre blev afgivet udover de stemmeberettigede . Dette kunne naturligvis være undgået ved en betydelig mere kontrolleret afstemning , men det var ikke bestyrelsens opfattelse på forhånd at det var nødvendigt . Det har vi taget til os til en anden gang.
Bestyrelsen beklager meget at denne sag er opstået og netop for at undgå dette er der ansat en kontormedarbejder i AB70 i 2008 , så der kommer mere styr på tingene. Og vi noteret også med glæde at trænere og ledere i meget stor grad støtter kontoret i bestræbelserne på at få alle der har en rolle i AB70 ind i medlemskartoteket . I de vedtægter der gælder for AB Tårnby er der ikke automatiske medlemsskaber og medlemsskaber aktiveres kun ved betaling . Der er heller ikke noget krav om hvor længe man har været medlem.
Vi håber at vi med denne redegørelse kan lukke denne sag og alle arbejde videre med den fusion som skal resultere i Danmarks næststørste klub , til gavn for både AB70 og Tårnby Boldklubs medlemmer .

Med sportslig hilsen
AB70 bestyrelse

Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58