Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236344
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

20-07-2008 20:58

Masters-1(Syvsoverne) holdt forårs afslutning

Vi advarer mod de stærke billeder !

Redaktionen advarer mod de stærke billeder sidst i artiklen - efter behandling i diverse fora er de blevet tilladt , men med advarslen "Prøv ikke dette derhjemme"


Rapport fra Masters

Vi har haft en hæderlig sæson, hæderlig fordi det kun kunne gå tilbage, da vi sidste sæson blev 7-mands mestre i København , og i dette forår blev vi kun nr. 3. Trods dette halvskidte resultat ville vi da godt runde denne sæson halvdel af hos Per(Post) Mikkelsen der turde lægge haveforeningshus(lige bagved AB70) til, flot og jeg tror da heller ikke vi lavede nogen ulykker.

Dagen hvor arrangementet blev afholdt var fredag d. 27 juni, samme dag fandt Bjørn Strandbech faktisk ud af at dagens navn var syvsoverdag, tilfældigt men meget sjovt. 6 mand mødtes hos Finn Strandbech så vi kunne cykle sammen, 2 havde sovet ovar sig Torben Jensen & Tony Heger. Det viste sig hurtigt at Finn ikke rigtigt kunne huske hvordan det var at cykle, adskillige klager over ømheden i bagdelen kom allerede efter 1,5 km. Bjørn Strandbech & Michael Svensson stødte til senere.Da vi ankom fandt vi ud af at øllet var koldt, men grillen ej startet, stakkels Henrik Fehrenkamp der har en mave der næsten skal fodres på stopur(kl. 18). Nå vi ryddede samtlige chips af vejen, selvom en enkelt slags havde både en mærkelig smag og konsistens,

Ventetiden gik med par-dart, Torben Jensen var styrmand, selvfølgelig, han er også en mangeårigt medlem af en anden dartklub, så alt var i trygge hænder, TROEDE VI. Allan Sohn & Per Karlsen fangede ham flere gange i at blive snydt, men Torbens eget spil kørte heller ikke rigtigt, så måske lå årsagen her. Så blev der lang om længe ringet ind til spisning nu var kl. også blevet 20, så kunne vi senere vende tilbage til darten.

Maden fik vi stille og roligt til at glide ned, for som de konkurrence mennesker vi er var der vinsmagning med 6 forskellige lande og 4 forskellige årstal, disse gæt faldt meget forskelligt ud, Bjørn Sørensen kom ud med 0 rigtige, mens Henrik fik 8 point, mere sulten var han dog ikke.

Så skulle vi have finalen i par-dart, og trods Torbens chikanerier vandt Sohn & Karlsen, utroligt godt gået.

Shuffleboard havde vi også med, nu kunne det efterhånden ses(og høres) at maden havde fået væde at glide ned i, flere prøvede at være seriøse, tror nok der blev fundet en vinder ved ikke hvem, det var faktisk også lige meget for vi havde stadig aftenens/nattens helt store nummer tilbage, cykelturen hjem.

4 var kørt tidligere på aftenen, men 5 tilbage skulle så klare sig igennem Uganda-skoven, inden vi drog ind i den ville vi lige sige farvel til Michael, der skulle en anden vej, Tony kom som sidste mand, troede vi var i tvivl om retningen og kørte direkte ned i en temmelig grøn grøft, det så altså flot ud. Heldigvis havde jeg kameraet med så et par billeder blev der taget.

Alt i alt bare fordi vi er nået op i den lidt ældre årgang kan man altså godt have det sjovt, vi siger tak til Per Post(B-post siger nogen fordi han altid kommer for sent) for at ville sørge for nogle hyggelige timer.Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58