Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236344
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

16-06-2008 22:22

En stolt træner får ordet

1.drenges Keld J

Tillykke med oprykning .

Opstarts fasen for 1 drenge har været meget hårdt , jeg har spillet 40 træningskampe imod rigtige gode hold for at spillerne skulle tænke hurtigere når de havde bolden.
Det er træningskampene der har givet vores succes - vi har været i et meget højere gear end vores modstandere fordi vi har mødt nogle hold i den bedste række .. når du møder hold i den bedste række har du ikke tid til og drible man skal spille fra hele tiden .

Jeg har arbejdet meget med vores pasningsspil til træning - inderside afleveringer og bevægelse uden bold - det kan man godt se i vores turneringskampe ! Alle spillere har udviklet sig helt vildt .. stor ros.
Så har jeg også arbejdet meget med det taktiske - at stå godt på banen når modstanderen har bolden (verdensklasse) - 2:1 situation med opbakning i alle kæder og det har spillerne gjort rigtig godt.

Vi går over og vinder Lkb cup - 7 dage senere vinder vi pinse stævnet i Dragør - 2 pokaler på 7 dage det er verdensklasse !

Vi har spillet 11 turnerings kampe og ikke tabt en eneste kamp det er også verdensklasse drenge ! - stor præstation .

Jeg vil godt rose alle spillerne i drenge truppen jeg synes i har været rigtig seriøse til træning og kamp - i har været gode til at lytte når vi har sagt noget til træning og kamp.

Jeg vil gerne rose igen - det er fedt og se i vores turneringskampe hvor meget tålmodighed vi har når vi spiller bolden rundt flot fodbold og se på . Vores pasningsspil i kampene kommer af meget teknisk træning mange af de mål vi har lavet er flot opspil med få berøringer og flotte mål .

Jeg vil gerne rose alle forældrene for den kæmpe opbakning i har givet holdet spiller vi hjemme eller ude ingen forskel der dukker lige mange forældre op hver gang - verdensklasse.

Så vil jeg gerne rose Michael og Henrik og Søren og sige super tak for den seriøsitet i har vist her i foråret - i har været med til den succes vi har haft tusinde tak .

Med venlig hilsen

Keld AB70


Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58