Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236344
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

01-05-2008 23:22

Nyheds resume

Den sidste uges nyheder samlet - efter nedbrud.

U 18 og U 16 til Vitesse Cup i Holland

41 drenge med en flok ukuelige ledere drager til Holland i pinsen. Vores 3 hold skal spille i den prestige fyldte turnering Vitesse Cup og naturligvis skal de bo på et flot sports hotel. Drengene skal blot bo i Tyskland og spille bold i Holland.
Der er i den forbindelse forældre og spillermøde mandag den 6. maj kl. 20.00 i Vestamager hallens cafeteria.
Vel mødt og hør nærmere om turen
Med sportslig hilsen
Jesper Seidler
*
U 21 er trukket
Desværre har vi måtte trække vores U 21 hold i forårets turnering. Vi havde for mange skader og for få ungsenior. Det betød at en række unge spillere kom til at få 3 kampe per uge - de sam,me spillere kæmper på vores U 18 hold, 2 senior i KS og få i divisionstruppen. Det er en prioritering og vi satser på vores fortsatte tilværelse i 2. division og ikke mindst en super sæson for vores KS hold og U 18 hold i mesterrækken

Med sportslig hilsen
Jesper Seidler
*
Team PigeJunior slår til igen
U 17 pigerne går videre i pokalturneringen med sejr på 7-0 over Fremad A.
Næste pokalkamp er mod Hvidovre mandag D 5.5 kl 18.00 kom og hep på tøserne .
vh TPJ
*
Talenttræning i dbu

Marc L fra årgang 94 er blevet udtaget til Dbu,s udtagelsessamling utrolig flot stykke arbejde stor ros til dig fra cheftræneren bliv ved med at arbejde hårdt så kommer du langt udviklingsmæssigt.

Prøv og læs fra dbu.

Det vi således er igang med på nuværende tidspunkt er at finde frem til de 128 spillere i årgang '94, der i første omgang skal være medier på sommerens A-træner kurser, hvor alle vi talenttrænere vil være til stede og forsøge at finde frem til de ca. 80, der skal starte op på vores 4 talentcentrer efter sommerferien.
Prøv og læs fra dbu
DBU Talenttræning U/15


DBU Talenttræning tilbydes udvalgte spillere på U/15 niveau.

Uddannelsesåret løber fra den 1. august til den 31. juli. Spillerårgangene har skæringsdatoen den 1. januar. Frem til den 31. juli 2008 drejer det sig om årgang 1993.


Organisation, antal spillere:

Spillere pr. talentcenter Samlinger
– to dage Træningspas
– pr. dag Talentcentre
U/15 cirka 20 8-10 2 4

DBUs Talenttrænerne følger tæt op på spillernes udviklingsmiljø i klubben via en tæt kontakt til spillerens klubtræner.


U/15 stævne:


Som afslutning på uddannelsesåret afholdes et talentudviklingsstævne over 5 dage, hvor U/-landsholds- og DBU Talenttrænerne er til stede.

Stævnet afvikles den 28. juni - 2. juli 2008, som et kombineret trænings – og kampstævne suppleret med foredrag om relevante emner for spillerne.
Scouting, Før U/15-spillere:

Det enestående scoutingsystem er fundamentet for dansk talentudvikling. Det skal bevares og udbygges, så der blandt andet sikres ensartede retningslinier for scoutingen, og det aktuelle scoutkorps vurderes jævnligt med henblik på at sikre den geografiske repræsentation samt 'kvaliteten' af scoutingen.

Der skal fortsat være stor fokus på scoutingen af før U/15-spillerne, og grupperne til talentcentrene udtages på baggrund af denne scouting af de spillere, der vurderes at have det størst mulige talentudviklingspotentiale - uanset deres placering på banen.

På denne måde sikres et overblik over "talentmassen" i hele Danmark, således at der kan udtages ca. 80 spillere, som DBU Talenttrænerne kan træne med i perioden fra 1. august året inden det næste U/15 talentudviklingsstævne.

Scoutingen koordineres af U/-landstrænerne i samarbejde med talentudviklingskoordinatoren.


Scouting, generelt:

I forlængelse af ovenstående er der ligeledes jævnligt scouts til ungdomskampe for U/15-U/19 spillere; blandt andet for at sikre, at spillere, der udvikler sig senere end deres jævnaldrende, bliver 'opdaget'.

Scoutingen koordineres af U/-landstrænerne i samarbejde med talentudviklingskoordinatoren.

Med venlig hilsen

Keld Ab 70 1 Drenge
*
AB 70 har fået talentfuld U 14 spiller udtaget til DBU-talenttræning

Det er med stor glæde at vi allerede nu ser frugten af vores intensive udvikling af ungdomsfodbold.

Vores talentfulde U 14 trup – har fået udtaget en spiller til DBU´s særlige talentpleje træning. Desuden så deltager 5 drenge i KBUs talent træning

AB 70 har valgt at satse på en bred udvikling af vores spillere i alderen U 12 – U 14 – det er absolut ikke elite fodbold vi ønsker i de årgange, men fokus på udvikling og atter udvikling. Det skal være sjovt at spille fodbold, det skal være udfordrende at spille fodbold og ikke mindst så skal der spilles fodbold i Amagers bedste klub – AB 70. Det ser vi allerede resultatet af – da DBU har valgt en af vores meget talentfulde drenge til at komme ind i deres talentudvikling.

Vores elitehold er junior og ynglinge – de skal have gode og sikre boldspillere op – men vi fostrer dem ikke som normale elite projekter.

Det er derfor så glædeligt at Marc Lüthje – er udtaget til DBUs U 14 talentsamlinger.

Stort tillykke til Marc – vi er glade og stolte på dine vegne, og jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen på klubbens divisionshold

Med sportslig hilsen
Amager Boldklub af 1970
Jesper Seidler
Formand

*
3-3 var kampen resultat mod oplagte Dragør
De udtaget spillere var Martin, Nicki, Iversen, Patrick P., Jan, Tommy, Lars, Patrick A., Boesen, Patrick P (Garder), Marslew, Bjarnaa, Mühring, Hugh.

Vi spillede en meget underholdende kamp - hvor vi skabte mange chancer. Det var et ægte lokalderby og det var tydeligt at se at Dragør ikke ønskede at tabe denne kamp, så de kæmpede med alt hvad de havde lært. Dragør har 2 virkelige skarpe profiler - herunder deres angriber. Det kan godt være han ikke kan høre - men spille bold det kan han! Desuden var Dragørs kreatør virkelig et scoop at se spille - han var 50% af holdet.

Bjarnaa bliver meget hurtigt skadet ved et hårdt spark direkte på skinnebenet. Det gav lidt uro, men hurtigt fandt vi vejen fremad igen, hvor Mühring og Jan arbejdede på toppen.

Mühring scorede til 1-0 og 2-0. Det var utrolig flotte mål og godt udnyttet. Jan fik en friløber, men brændte desværre - øv, fordi Dragør fik reduceret til 2-1. Så gik det helt galt og Dragør fik skudt tæt på mål, og Martin kunne desværre ikke holde skuddet - så var det 2-2.

Nu begyndte det at blive svært - men for at øge underholdningen, så røg Tommy ud med gult, da han kom ind igen, så gik der 2 minutter så røg Nicki ud med gult, da han kom ind igen - så fik Garder gult. 30 minutter i træk med en mand i undertal, en skadet på linien så var det svært.

Dragør kom på 2-3 og troede sejren var hjemme. Garder fik en helflugter fra kanten af feltet - som ramte stolpen - var den gået ind, havde det været årets mål.

Så fik Tommy endelig udlignet og vi delte i porten med Dragør. Ærgerligt når vi i de sidste minutter havde en meget stor chance - som desværre blev hængende i græsset.

Jeg må nævne at alle spillede helt sublimt, Martin tog mange gode redninger, Nicki styrede forsvaret, Hugh var hurtig, Boesen særdeles effektiv, Iversen særdeles opmærksom, Lars var igen en klasse for sig selv, Patrick A var lyn hurtig og farlig på kanten, Garder var en stor gevinst, Marslew fik alt til at fungere, Jan kørte der ud af, Bjarnaa blev skadet og Mühring var bare bedste mand.

Den bedste spiller var Mühring og Garder blev fortjent næstbedste.
Tak til Søren Søe for alle de flotte billeder

Sportslig hilsen
JBS

*
Vi kan med glæde fortælle at vi nu har fundet 2 træner til 3. drenge, som har manglet træner den sidste måned.
2 af vores gode Ynglinge drenge (Hugh og Boesen) har valgt at tage udfordringen som træner for 3. drenge som står med ca 15 spiller.
De kan nu se frem til masse af teknisk træning fra de to drenge.
Samtidig har to forældre (Ole og Dina) også valgt at træde til for at hjælpe vores to unge træner.
Det er rigtig flot og vi kan nu glæde til at nyde alle de gode kampe i sommeren.

Hilsen Michael Meyer

*
Turneringskamp 16/4
Kastrup - AB 70 4-4

Vi skulle starte turneringen mod et rigtig godt Kastrup hold. Kastrups sidste træningskamp spillede de mod Vanløse, som ligger i mesterrækken, og kampen endte 3-3. Vanløse vandt selv deres første kamp 8-1 og kommer til at ligge i toppen af mesterrækken, så det siger næsten sig selv, at vi skulle op mod et rigtigt godt hold i dag.

Til taktikmødet brugte jeg meget tid på indstillingen. Hvis vi skulle have point med hjem fra Kastrup, så skulle jeg se fight over hele linien - og det må jeg sandlige også sige at spillerne fra AB70 gjorde flot. Der var også fokus på vores pasningspil, som skulle være meget koncentreret. Laver vi fejl mod et godt hold som Kastrup, så bliver vi lynhurtigt straffet. Vi spillede rigtig flot fodbold i perioder.

Fra kampens start lagde vi et meget højt tryk på Kastrup, så de ikke kunne få deres pasningspil til at fungere, som de er gode til, hvis de får plads. De første 25 minutter spillede vi Kastrup ud af banen med rigtigt flot fodbold. Vi kom også hurtigt foran 1-0. Kastrup udlignede til 1-1 på en pasningsfejl hvor vi ikke fik sparket ordenligt væk. Ærgeligt når vi havde alt spillet. Vi kom foran 2-1, hvor vi spiller fremragende pasningspil op ad banen lige efter fodboldens ABC : Flot ud på kanten, tidligt indlæg og mål. Det vi skal lægge mærke til ved scoringen er, at angriberen sparker fladt ude i siden. Et fremragende mål. Kastrup kommer desværre både på 2-2 og bragte sig også foran 3-2 lige før pausen på nogle kæmpe pasningsfejl, som vi ikke må lave på dette her niveau.

I pausen lagde vi vægt på det, vi havde gjort godt. Det vil sige flot fight og godt pasningsspil, som vi skulle forsætte med i 2. halvleg.

Vi kom også ud til anden halvleg med samme gejst , men desværre fik vi en lille chokstart, da Kastrup hurtigtig bragte sig foran 4-2. Uha den var hård. Jeg vidste dog, at vores drenge nok skulle komme igen, for de har udviklet sig helt vildt på kort tid. Efter Kastrups scoring skulle vi satse, fordi vi var bagud med 2 mål, og vi fik også reduceret til 4-3 midt i halvlegen. Kort efter fik Kastrup et gult kort og måtte spille i undertal, så vi valgte at spille med 3 angribere. Det gav pote med det samme på et flot hovedstødsmål til udligning 4-4. Verdensklasse. Vi sluttede de sidste 5 minutter i undertal fordi vi selv blev ramt af et gult kort, så vi var lidt under pres men forsvaret stod godt, så kampen endte 4-4. Et flot og rimeligt resultat.

Jeg råbte meget under kampen. Vores omstillingsspil kunne godt have været bedre. Her tænker jeg på, at når man skal dække en modspiller, så står vi tit og kigger ved siden af eller langt fra ham. Når der er målspark, indkast eller frispark står vi og holder pauser mens modstanderen henter bolden. Der hvor man kan holde pauser, det er bag ved ham man skal dække. Havde jeg ikke råbt i mange situationer, så var vi blevet straffet. Nu kom vi trods alt godt i gang mod en stærk modstander, og indstillingen var helt i top.

Mvh. Keld 1. drenge

*
Flyt målene på plads

Alle hold bedes efter kamp og træning sikre at 11 mands mål, 7 mands mål og 5 mands mål er sat på plads. Specielt for de yngre hold er det en umulig opgave at flytte de store og tunge mål. Så lad os nu hjælpe hinanden og få tingene sat på plads – så de næste også kan bruge banen.

Med sportslig hilsen
Bestyrelsen

*

Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58