Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236339
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

02-06-2008 09:05

Sejr over Fremad Valby

U18 sejr i sommervarmen

Vores U 18 hold spillede i mesterrækken mod Fremad Valby. På en fantastisk søndag - med høj sol og ingen vind spillede vi på det mindre fantastiske anlæg Valby IP.

Det var 2 mandskaber som stod godt til hinanden og ofte har de 2 hold spillet lige op.

Vi startede med

Thomas på mål
Hugh, Sticker (er startet igen - velkommen tilbage i de aktives rækker), Patrick A., Nicki
på midtbanen: Christoffer, Jan, Mads, Vulle og i angrebet Lars og Bjarnaa

På bænken Balle og Iversen

Fremad Valby startede meget frisk og kom også fortjent foran med 1-0.

Vi udlignede efter ca. 22 minutters spil - ved at Iversen sled sig løs på venstrekanten (var kommet ind i stedet for Jan som fik det skidt pga varmen) - han spillede uselvisk Bjarnaa helt fri så det var en god reducering.

Så spillede vi fodbold af høj klasse, Patrick styrede forsvaret, Sticker var kontant og på midten fordelte Lars boldene. Vulle havde en virkelig stor dag og sammen med Christoffer kæmpede de helt vildt.

På opspil fra Bjarnaa til Vulle kom vi foran med 1-2 og lidt senere bragte Vulle os foran igen med 1-3. Vores angribere var virkelig gode og spillede på et meget højt niveau. Det bedste er at de nu spiller sammen i stedet for at tage den nemme afslutning.

Efter pausen kom der lidt tumult - drengene var blevet somemrvarme og Fremad Valby fik gult og rødt - vi kunne nøjes med gult. Lidt senere i kampen fik vi et til gult kort.

Overraskende så spillede Fremad Valby virkelig godt med en mand i undertal - så efter 20 minutters spil - reducerede de til 2-3. Så Fik Jan et anfald af her kommer jeg (var blevet frisk igen) - så han afdriblede 3 Valby drenge, sled sig ind i feltet og med et følt loop scorede han til 2-4. Så var den kamp lukket men Vulle vil lige lave hattrick så han scorede det sidste mål i kampen til 2-5.

Alle drenge gjorde det fantastisk, Thomas på mål reddede os virkelige mange gange, med fantom redninger på stregen, Nicki styrede holdet og hele forsvaret med sticker, Hugh og Patrick var i særklasse. Balle kom ind og tryllede - han bliver bedre og bedre. Jan, Lars, Mads på midtbanen afviste alt og fik virkelig vores offensiv til at virke. Vores kanter med Iversen og Stoffer sled hårdt - de var hele tiden spilbar og rykkede med frem.

Angriberne ved Bjarnaa og Vulle var tændte og klar.

Tillykke til Thomas Flemming, Jesper Læsøe, Kim Rosenberg og Marcel Hansen - det var virkelig rart at se en sejr - stor ros til træner teamet for U 18 og ikke mindst stort tillykke til drengene - i spillede et højt niveau og bevidste at I bare skal være i Mesterrækken.

Man of the match - Christoffer

Ref.
JBS

Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58