Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236344
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

16-11-2008 23:08

Nyhedsbrev 2 - 2008

Hent den flotte udgave (worddokument) - eller læs teksten her

Worddokument

http://www.ab70.dk/nyhedsbrev2-08.docNyhedsbrev november 2008 – Fusion

Dette nyhedsbrev er til samtlige medlemmer, aktive og passive, samt andre interesserede i den fusionerede fodbold klub AB Tårnby, som består af klubberne Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub.
Derfor AB Tårnby
Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub har som fælles formål at skabe rammer for medlemmernes dyrkelse af idræt. Da begge boldklubber således har samme virkefelt, er det bestyrelsens opfattelse, at en fusion vil give bedre muligheder for at varetage medlemmernes interesser for både bredde og eliteidræt.

Det startede med at være lidt utopisk at tænke på, at de to naboklubber skulle begynde at samarbejde og ikke mindst danne en ny fodboldklub.

DBU og KBU har gennem de seneste år skabt en række væsentlige ændringer i talentudviklingsarbejdet og ikke mindst i turneringsstrukturen. Disse ændringer betyder, at en fodboldklub skal have en helt klar organisation på plads, og at trænerne for de bedste ungdomshold skal have en certificeret træneruddannelse. De udfordringer kan hverken Tårnby Boldklub eller Amager Boldklub af 1970 i dag matche – hvorfor planen om en fusion blev lagt. Desuden er pigefodbolden en så vigtig del af både Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub. Vores piger spiller i nogle af de bedste rækker, der er et stærkt kvindeseniorhold, så reelt kunne de 2 klubber nemt blive den bedste pigefodboldklub i København ved at samarbejde. Det vil betyde DM plads for de bedste U 18 piger, og U 15 pigerne vil også spille i eliterækkerne.

Konkurrencesituationen på fodboldøen Amager er hektisk, og både Tårnby Boldklub og Amager Boldklub af 1970 ønsker, at det bedste herreseniorhold spiller divisionsfodbold. Blot kræver det massiv opbakning fra sponsorer og en sportslig, såvel som en administrativ organisation, som er topprofessionel. Det er relativt nemt at få gode spillere, blot kræver det penge. Det bedste herreseniorhold kræver derfor penge – endda rigtig mange penge. Det er den største udfordring klubberne har, nemlig at skabe grundlaget for de mange penge, som det kræves at drive en divisionsklub. Både Tårnby Boldklub og Amager Boldklub af 1970 har gennem de seneste år markeret sig stærkt sportsligt, men også som fodboldklubber, der løfter et socialt ansvar og giver rum til bredden.

En ny fodboldklub baseret på en fusion af Tårnby Boldklub og Amager Boldklub af 1970 vil blive landets næststørste fodboldklub. Vi vil sammen kunne tage udfordringen op og skabe klubben, som tilgodeser alle medlemmerne og giver plads til de bedste til at udvikle sig. Sammen vil vi have styrken til at få 1. divisionsstatus på både dame- og herreseniorsiden, samt skabe kernen for det gode kammeratskab.

Den nye fodboldklub er endelig en fusion, som ikke kun er baseret på eliten, men i højere grad på det sociale og bredden. Den nye boldklub er til for ungdommen og de, som elsker fodbold.

Hvad sker der de næste par måneder?
AB Tårnby blev stiftet den 26. august 2008 på de to klubbers generalforsamlinger – og efterfølgende blev den nye bestyrelse for AB Tårnby valgt på generalforsamling den 28. august. Bestyrelsen består i en kort periode af de to tidligere bestyrelser – så det er kendte mennesker som er bag klubben. Klubben starter sin eksistens den 1. januar 2009, men allerede nu er de forskellige hold begyndt at træne sammen.

Der har været gennemført et træner- og ledermøde – det bliver fulgt op af flere. Naturligvis kan en klubfusion ikke bare gennemføres uden problemer og udfordringer – men i sandhed har de fleste trænere og ledere grebet det professionelt an og se løsninger i stedet for barrierer

Bestyrelse efter 1. januar 2009 i forhold til de nye vedtægter gældende for AB Tårnby:

Formand Peter Rosenberg
Næstformand Jesper Seidler
Kasserer Peter Hauge
Sekretær Frank Grimstad
Elite piger og drenge Jesper Hjulmand
Senior og ældre Per Karlsen
Senior og ældre Jens Faxe Jørgensen
B/U Michael Meyer
B/U Finn Aamodt
Admin og materialer Martin Fischer Nielsen
Damesenior Linda Sommer

Suppleanter: Heidi Hansen
Jesper Larsen
Kirsten Specht
Berit Karlsen
Jane Andersen
Hvem er hvem
Kontoret styres af Flemming Jacobsen, mail flemming@ab70.dk Flemming har kontortid på Tårnby 2 gange om ugen og 2 gange om ugen på Vestamager. Det er Flemming som køber alt ind, koordinere de sportslige initiativer og sikrer at administrationen hænger sammen. Kort og godt alle i AB Tårnby kommer i forbindelse med Flemming.

Følgende udvalg er nedsat:

Senior og ældre: Per Karlsen og Jens Faxe Jørgensen, Jesper Seidler

Damesenior: Linda Sommer og Martin F. Nielsen

Elite ungdom piger
og drenge: Jesper Hjulmand og Martin Fischer
(konsulentchef Steen Gleie)

B/U piger+drenge: Michael Meyer, Finn Aamodt, Heidi Hansen og Steen Gleie

Administration og
materialer
(praktiske gøremål): Martin F. Nielsen, Kirsten Specht, Finn Aamodt og Flemming Jacobsen

WEB: Frank Grimstad, Martin Fischer, Linda og Faxe

Medlemskartotek og
datakonvertering: Peter Karlsen, Frank Grimstad, Martin og Flemming

Kontakt til KBU og
Tårnby Kommune
lokaler baner mv: Kirsten Specht, Frank Grimstad og Flemming Jacobsen

Økonomi: Peter Hauge og Berit Karlsen

Sponsorklub og
udvalg: Jesper Larsen, Flemming, Aamodt og Seidler

Forretningsudvalg: Frank Grimstad, Peter Hauge, Seidler og Rosenberg

For kontakt informationer se hjemmesiderne www.ab70.dk eller www.taarnbyboldklub.dk
Arrangementer
Der er five a side stævne for damesenior, ældresenior og herresenior den 29. november 2008. Det er med forplejning og er ganske hyggeligt. Se opslag i klubben.

Den 6. og 7. december har vi stort indendørs stævne. Det er afdelingerne selv som arrangerer indholdet af stævnet, men både Steen Gleie og Michael Meyer er behjælpelig med inspiration. Stævnet gennemføres i Amagerhallen, så husk de gode gummisko og vis hvad du kan på de skrå brædder

Kl. Lørdag søndag
08 – 10 Oldboys U5, U6 og U7 (drenge + piger)
10 – 12 Ældresenior U 12 – U 13 (drenge + piger)
12 – 13 U 8 – U 9 (drenge + piger) U 12 – U 13 (drenge + piger)
13 – 14 U 8 – U 9 (drenge + piger) U 17 – U 19 (drenge + piger)
14 - 17 U 10 – U11 (drenge + piger) U 17 – U 19 (drenge + piger)
17 – 20 U 14 – U 15 (drenge + piger) Damesenior og herresenior

Seniorafdelingen – damer
Vores dameseniorafdeling er slået sammen og er begyndt og træne og spille sammen. Stedet hvor damerne holder til er i Tårnby.

Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå i løbet af vinteren.. Der er pt. træner for 2. og 3. damesenior og der tales intenst med ny cheftræner for 1 damesenior. Desuden satser vi på at udover 3 stk. 11 mands hold at have et 7 mands hold. 1. damesenior lægger godt til i turneringen og oprykning til 1. division kan blive en realitet.

Damerne har i dette hele taget haft en god efterårssæson – se bare nedenstående placeringer

7-mands damerne blev nr. 1 og rykkede op i serie 1
2. holdet blev nr. 1 og rykkede op i KS
1. holdet "over vintre" på 3. pladsen kun 1 point og et par mål fra 1. pladsen

Vi spiller bold hver mandag kl. 20-22 i den store sal på Nordregård Skolen samt på kunsten i Tårnby om torsdagen kl. 19-20:30. Alle er velkomne. Det er ren hygge.

Der er møde i seniorafdelingen dame og herre onsdag den 19. november 2008, kl. 18.30, i Tårnby på Gemmas Alle.
Seniorafdelingen – herrer
Vores seniorafdeling er delt mellem træning om vinteren i Tårnby og Vestamager.

Hold 1 som er placeret i Danmarksserien – her er der træning 3 gange om ugen. Alle er velkomne til at deltage.

Hold 2 er placeret i Københavnsserien og de træner sammen med 1 senior holdet i vinter halvåret.

Hold 3 – er det tidligere Tårnby hold 1, de er nu en el af bredde afdelingen. Hold 3 vil om et ½ år blive til vores nye U 23 hold.

Hold 4 – er det tidligere Ab 70 – 3. senior.

Hold 5 v- er det tidligere Tårnby 2. seniorhold, som vil blive suppleret med de spillere fra AB 70 og fra 7 mands holdene, der har lyst til 11 mands bold.

Hold 1 og 2 træner på Vest, hold 3,4 og 5 træner på henholdsvis øst og vest.

Alle 7 mands hold træner om torsdagen på vest – hvorfor det – jo den bane er bare større, så der kan spille flere hold på den. Husk alle er velkomne til breddeseniorholds træningen for 3,4 og 5 holdet på henholdsvis øst og vest

Der er møde i seniorafdelingen dame og herre onsdag den 19. november 2008, kl. 18.30, i Tårnby på Gemmas Alle.

Børn og ungdom
Alle børn som spiller på hold fra U 5 – U 13 piger og drenge træner naturligvis på deres normale og lokale anlæg. Vores børn skal ikke selv ud og køre, men en gang om måneden vil alle afdelinger få til opgave at lave noget fælles. Det kan være et lagkagestævne, fodboldskole eller noget helt tredje.

Vores unge medlemmer på U 14 og 15 piger og drenge, de træner som hovedregel på deres eget lokale anlæg, men de som ønsker at være en el af entusiast truppen, ja de skal altså træne på begge anlæg. Igen så skal afdelingerne sikre at. Hvem kan blive udtaget til entusiast holdet – det kan alle – blot de har lyst og tid til at investere en stor del af deres fritid på at være blive bedre. I sidste ende vil trænerne så rykke rundt, så entusiast truppen bliver på et fornuftigt antal fodboldspillere.

U 17 drenge, U 18 piger og U 19 drenge er helt klart delt op i elite og bredde. De 2 bedste hold i U 17 vil være elite orienteret og de 2 efterfølgende vil være bredde. U 18 piger og U 19 drenge er elitehold – men der altså også plads til bredden. U 17, U 18 piger og U 19 træner på begge anlæg.

Husk at AB Tårnbys fremtid er vores børn og unge.
Ældre Seniorafdelingen
Ja her er alt som det gamle – de træner på øst om tirsdagen og på vest både tirsdag og torsdag. Vi håber at kunne danne et fælles Oldboys hold, da begge klubber mangler lidt yngre oldboys.

Veteranerne er også i samme række, men mange af de gamle drenge fra Tårnby, kan snildt rykke op i master klassen – i sidste ende går det hele op i en højere enhed.

De gamle ben har allerede arrangeret five a side i november og igen i januar.

Spørgsmål kan rettes til Faxe, Per Karlsen eller Frank Grimstad.
Navn og kamptøj.
Klubbens navn er AB Tårnby – et navn som samtlige hold kommer til at få automatisk den 1. januar 2009.

Klubbens farver er Rød, sort, sort. På udebane grøn og så skal vi spille med Nike. Målmandstrøjen i orange er fantastisk flot, så mange vil sikkert gerne stå på mål i den kommende sæson.
Banetider
Tårnby kommune har det lidt svært pt. og de har endnu ikke givet deres fulde anerkendelse af vores banekalender – derfor er der meget tumult om tider. Vær sikker på dine træningstider og følg med på hjemmesiden for opdateret versioner.

Husk at bestille kamptid på kontoret hos flemming@ab70.dk, du kan altid se banekalenderen på www.pimb.dk

Indkøb
Klubben har en god sponsoraftale med Nike. Derfor skal alt fodboldrelateret købes gennem klubben. Kontakt kontoret ved Flemming@ab70.dk, hvis I skal have vanddunke, plaster, tape, bolde, træningstøj, kamptøj, veste osv. Alt indkøb i klubben sker gennem Flemming.

Husk også at Flemming og klubben har eget trykkeri, så intet skal bestilles hos Amager Sport eller Intersport – kun på klubbens kontor.

Sponsormateriale
Sponsor udvalget er ved at lægge sidste hånd på sponsormaterialet. Alle hold bedes venligst orientere sponsor udvalget ved Jesper Seidler, Jesper Larsen eller Finn Aamodt om jeres nuværende sponsorer. Det skyldes at vi gerne vil lave en erhvervsklub og andre ekstra ting for vores sponsorer. Igen kan i anvende Flemming fra kontoret for hjælp og information om sponsorarbejdet.


Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58