Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236339
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

01-11-2008 17:33

Fra dagens ungdomsafslutning

Formandens tale ...

Velkomsttale AB 70´s
Børne og ungdomsafslutningsfest

Velkomsttale


Først og fremmest velkommen til alle de børn og unge som spiller i AB 70.

Det er jer vi fejrer i dag med maner

I har i dag taget jeres mor og far samt familie med til denne store festdag.

Jeg har den store glæde at repræsentere AB 70 værtskab i dag – jeg hedder Jesper og er formand for bestyrelsen.

Det er en festdag – hvor vi traditionelt fejrer store som små succeser.

Desuden så hædrer vi vores mange frivillige ledere og trænere.

Det bliver en lang men en god dag hvor støtterne afholder banko og vi får underholdning arrangeret af Thomas Julien. Stor tak til støtterne for deres indsats som sikrer at vi får mulighed for at give en ekstra indsats til stævner og kamp.

Hvad er en fodboldklub uden de mange forældre som dag efter dag stiller sig til rådighed. I kære fodboldspillere bliver hjulpet mange gange af de voksne og specielt jeres mor og far. Derfor syntes jeg vi alle skal rejse os op og give forældrene et massivt klap for deres indsats med at køre og støtte til kamp og træning.

Bestyrelsen i AB 70 arbejder stinkende hårdt på de indre linier, og får alle de praktiske ting til at fungerer, som f.eks., denne lille fest. Bestyrelsen er folk som Jane, Berit, Per, Michael, Martin, Frank og undertegnet vi er ofte usynlige, men vi arbejder for vores klub, så i sikres en god fodbold oplevelse. Tak til bestyrelsen og de mange ledere og ikke mindst til vores sportslige og administrative koordinator Flemming, som gør alle ting mulige. Stor tak til bestyrelsen og kontoret for jeres store og utrættelige indsats i 2008.

I dag har mere end 20 personer hjulpet med at handle ind, lave kaffe og alle de andre ting – tak til alle de frivillige som hjælper på denne festdag.

Nu er det de præstationer og oplevelser som Børn og ungdom har oplevet i år – det skal dreje sig om. Vi kan fejre mange succeser og virkelig mange gode oplevelser. De mennesker som har arbejdet utrættelig på dette er vores trænere og holdledere. Vi har trænere som har taget uddannelse og fået licenser som fodboldtrænere. Vi har dem som har skabt resultater og vi har dem som har skabt klub ånd. Til alle trænere og ledere må der gives den største ros og absolut vores respekt. De har brugt mere end 15 timer i gennemsnit per uge på at sikre at vores børn og unge får en god fodboldoplevelse. Jeg må sige at de fortjener den helt store klapsalve og derfor vil jeg bede voksne som børn om at give dem en stor hånd.

Nu kommer vi til Aller vigtigste – det er jer som spillere og hold. AB 70 har i det sidste år deltaget i mange ting

Jeg kan nævne vinterturnering, hvor de fleste har spillet med i grusbaneturneringer. Der fik vi stor succes med række vindere for f.eks. U 18 piger. Andre hold klarede sig også flot – men det vigtigste i vinterturneringer er at få spillet holdet sammen.

Vi deltog også i KM indendørs og mange andre indendørsstævner – heldigvis fik mange af de små hold stor succes i denne disciplin. Det er svært at spille på trægulv, når vi kun kan træne i skolesal.

I foråret besluttede vi at alle hold under 15 år – skulle deltage i LKB Cup i Ålborg. Det blev en kæmpe succes mange pigehold og mange drenge hold drog af sted. Vores U 15 piger og U 13 drenge skabte stor glæde, sammen med U 15 drenge hold 2 og 3. Ja det gik ikke bedre end at vores U 15 1 drenge vandt stævnet. Det er virkelig et spring frem for AB 70 at vi kunne styrke vores sammenhold.

Pigejuniorerne ved U 18 holdet tog til malente Cup i Tyskland, de kom de så og sejrede, de tøzer fik en flot bronche md hjem.

De 2 U 17 hold drog til Holland med U 19 i Pinsen – de fik ikke medaljer med hjem – men mange oplevelser – dejligt at høre om den tur, som helt bestemt viste at Ab 70 kan begå sig på de europæiske stadions.

Fra bestyrelsens side, sagde vi at de hold som ikke kunne være med i LKB eller udlandet – må drage til Pinsestævnet i Dragør – her fik vi turneringsvindere, men de fleste fik en god oplevelse.


Pigerne har været på træningslejr i Hørsholm og sjældent har rejselysten været større i vores Børn- og ungdoms afdeling. I har alle i turnering som til stævner skabt respekt om AB 70.

Derfor må vi godt være glade og stolte - - rejs jer atter op og giv alle vores talentfulde og dygtige samt flittige børn og ungdomsspillere en endnu større hånd.

Pokalerne står fremme på dette bord, der er medaljer til de yngste, da de spillere uden resultater i turneringen. De har alle ydet en fantastisk indsats. De større børn eller unge får pokaler for bedste spiller, årets flid og årets fidus.

Af resultater i år må vi nævne nogle få. Vi har virkelig skabt ting og sager i det forgangne år.

Der må nævnes at U 9 piger har spillet suverænt, at u 11 pigerne har vundet mange kampe og at U 13 pigerne spillede særdeles flot – stor ros til jer og specielt kampen mod Kastrup var flot for u 13 pigernes side.

Vores u 6 og U 7 drenge er knapt begyndt, men de er godt på vej.

Vores U 8 og U 9 er et kapitel for sig, de vinder og spiller gude fodbold.

Vores U 10 og U 11 har vundet et stævne eller to – men vigtigst af alt de kan spille fodbold.

U 12 kører med hårde odds – men her har Tine og ikke mindst både Kevin og Philip fra første senior, skabt mange store mirakler.

U 13 drenge var i LKB og de viste alle stor form. Dejligt at se den glæde som stråler ud af de drenge – de bliver vores fremtid om få år.

U 15 drenge har strålet – vores 2 og 3 drenge har spillet suverænt, og igen været med i LKB. Det var en stor oplevelse for os alle, og specielt det at deres kammeratskab er virkeligt stort.

U 15 drenge første hold er et kapitel for sig selv, de har spillet ca 37 trænigskampe i vinters, deltaget i et hav af stævner – men de gjorde det som ingen andre har gjort før – de vandt finalen i LKB cup. I har gennem hele sæsonen vist stort engagement og vilje.

Vores U 17 drenge var med 1 og 2 hold i Holland, de har gennem hele sæsonen bare udviklet sig og begået sig mellem de bedste.

U 19 startede som en lille gøgeunge – ja de var også i Holland og i dag har vi 25 pragtfulde U 19 spillere, som snart bliver seniorer.

U 18 pigerne har været et specielt kapitel i år – de spillede fantastisk i vinterperioden, hvor de vandt over de fleste hold i Danmark. De spillede stævne i Malente – altså tæt på Kiel i Tyskland. Og vandt bronche. De piger er lavet af noget specielt!

I KBUs turnering har vi været helt utrolige og det har også betydet landsholdsspillere i U 18 truppen for piger – mange fra AB 70 har deltaget på talenttrænings niveau i U 15 piger, desuden har vores U 15 drenge virkelig været med til talenttræning på landsholds- og lokalt niveau. Til alle jer som enten KBU eller DBU har udtaget til noget specielt skal der lyde vores største opbakning – i er virkelig Vestamagers Fremtid.

De fleste hold spiller ikke længere med resultater – men her drejer det sig om at fodbold skal være sjovt og udviklende. Jeg kan efter at have set 119 ungdomskampe i år – sige at talentmassen i AB 70 er større end nogensinde. Det skyldes naturligvis gode trænere og gode forhold – men også fordi unger bare er fantastiske.

Af særlige resultater kan dog nævnes at vore U 18 piger blev vindere af mesterrækken og rykkede op i elite række øst. Det er den højeste placering et pige hold har haft i AB 70 s historie.

U 15 pigerne rykkede også op i efteråret til mesterrækken

U 15 drenge rykkede i foråret og efteråret op i mesterrækken – efter en suveræn sæson.

U 17 drenge har spillet og gjort det flot i mesterrækken gennem hele sæsonen.

U 19 drenge fik et chok i mesterrækken men kom tilbage i efteråret og rykkede op igen.

Vi kan kun konstatere at AB 70 aldrig har haft en bedre ungdoms afdeling, vi spiller i mesterrækken med de fleste af vores 1 hold, vi er en af Københavns største klubber – og dog må vi slå os sammen med Tårnby. Det er en anden historie men i dag siger vi også officielt farvel til AB 70 og goddag til AB Tårnby. Det gør vi med maner.

Jeg vil på egne og bestyrelsens vegne derfor bede alle om at rejse sig og udråbe et 3 faldigt hurra for AB 70 og så det lange for AB Tårnby……..

Jesper Bo Seidler

Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58