Fremtidens boldklub : AB Tårnby
Statistik
Besøg siden 1/1-2008 : 236338
1 Online

Tirsdag den 21. august
AB70


AB Tårnby
Ugandavej 105,
2770 Kastrup
Tel: 32539970
FAX: 32539970
www.ab70.dk
Email:
ab70@ab70.dk
Støtteforeningen
AB70 Støtteforening
Læs mere om deres
berømte bankospil mv.

>> Læs mere

Links
Tilbage til begyndelsen....
Gør AB70 til din startside !!
Send os en mail !
Nyhedsbrev fra AB70


Tilmeld
Afmeld
AB Tårnby byder dig velkommen

30-10-2008 22:02

Fra ælling til svane

– vores drenge er blevet til mænd!

Amager Boldklub af 1970´s ynglinge slutter året af med maner. Vi lukker og slukker i AB 70, med en oprykning – og vi ser frem til udfordringerne i AB Tårnby.

For præcist et år siden så startede et par friske drenge med Nicki i spidsen op på den nye sæson for ynglinge i AB 70. De to foreløbige trænere var den gang Jesper Læsøe og Jesper Seidler. Vi lovede drengene at vi vil finde en god træner til dem, at vi skulle spille sjovt fodbold og at vi skulle ud og rejse.

Inden sæsonen for alvor var begyndt, så blev den udpeget træner til ynglingene - skiftet ud, da klubben ikke fandt tingene hang godt nok sammen.

Jesper & Jesper gik på med krum hals og vi havde typisk 12-18 drenge til træning. Vi skulle i efteråret spille til KTS bredde stævne og hold kæft hvor vi var gode. Bjarnaa lynede i front, Scnell stod fremragende og Nicki fightede. Desuden så var Patrick på pletten og Balle og Christoffer kæmpede alt hvad de havde lært. Det var et kanon stævne og det gav gejst og tro på noget stort.

Vinteren spidsede til og drengene tabte og vandt lidt træningskampe – men vi var på. Holdet var skabt, og glæden var stor.

Drengene fik af klubben og sponsorerne støvler, træningstøj, sommertøj, tasker og lækkert kamptøj. Opbakningen fra klubben har været helt suverænt, men også vores sponsorer har virkelig bakket op. U 19 har været det mest sponsoreret hold i klubben med undtagelse af 1. senior. Tak til jer – fordi I støttede os fra dag 1.

Stor tak til sponsorerne ved Vognmand Mühring, Murermester Gudbergsen, Designa Køkken, Nike, Intersport – uden jeres hjælp var alle vores gode oplevelser ikke mulig.

Jesper & Jesper brugte julepausen til at finde den gode afløser- I ham fandt vi Ulrik – han gjorde et vanvittigt godt stykke arbejde og på 5 uger, fik han banket masser af bold ind i truppen. Det bedste var at Jan begyndte at træne med vores drenge – Jan kommer fra Vanløse af – og han har simpelthen været en god kammerat, som altid har passet sin træning og ikke mindst spillet virkelig godt.

Fra starten af – har tonen og jargonen på holdet været hyggelig, men også rå. I ynglingenes eget omklædningsrum, med rene håndklæder, nystrøget træningstøj og flotte støvler – og skabe til alle, så har Tine vores vaskekone – altid sikret at drengene fik rene og varme håndklæder og nyvasket tøj. Desuden har hun med stor i hærdighed arbejdet på at få tingene til at fungere og gjort det umulige at omklædningsrummet for U 19 i ny og næ duftede af roser og ikke sure tæer.

Hygiejne standarden har været og er et problem i denne afdeling. Alle de medfølgende piger, som følger deres kærlighed og har fulgt holdet med stor entusiasme, i skulle bare vide. Jeg kan her og nu bekræfte at kun 3 spillere jævnligt og hyppigt går i bad efter træning og kamp. Nej drenge parfume vand – er lig med trucker vask, så prøv med vand og sæbe.

Opbakningen fra forældre side og kæreste side og venner + veninder har simpelthen været fantastisk – der har typisk været mellem 20 -40 tilskuere til kampe og træning. Drengene er virkelig blevet fulgt og det har simpelthen skabt grobund for det gode kammeratskab, som i dag findes i truppen.

Det sportslige – ja Ulrik fik at vide at vi skulle spille i mesterrækken, da en ledig plads kom. Den sagde vi ja til – men tabte så 11-0 til Sundby i en træningskamp. Så vil han desværre ikke længere være træner og igen så stod Jesper og Jesper på sidelinien.

Så rykkede vi virkelig rundt på tingene – Marcel kom ind som cheftræner, Thomas Flemming som assistent, Jesper Læsøe fortsatte som træner og Seidler blev webmaster. Kim Andersen meldte sig under fanerne og blev holdleder. Det gik virkelig stærkt og på rekord tid fik Marcel skabt grundlaget for fremadrettet og effektivt fodbold. Mange drenge kom tilbage og vi havde typisk 25-32 til træning. Naturligvis alle i de flotte trænings sæt som klubben havde købt.

Sæsonen startede i Mesterrækken og vi spillede kanon – men desværre kun uafgjort mod Dragør og sejr over Fremad Valby. Vi viste at vi havde klassen – men en tur ned i række 1 var nødvendig efter sommerferien.

Inden sommerferien – så tog alle ledere med drengene til Holland – det var en tur sammen med U 17 drenge. Mange forældre og søskende tog med – men de måtte ikke køre med drengene og skulle også bo på et andre hoteller. Det var en tur og et stævne som på alle måder var helt fantastisk. Det sportslige ja – det var i top og det sociale var endnu mere i top.

Drengene valgte også at ryste sig lidt mere sammen, så de fik en tur til paint ball. Det siges at Læsøe og kim blev ramt hårdt et par gange, men de fleste drenge fik et ordentlig skud i røven af de erfarne rotter. Thomas Flemming blev også ramt, men pudsigt nok var han meget snu og fik ram på mange drenge. Ja typisk og ofte har Thomas Flemming støttet de drenge i tykt og tyndt, han er en helt speciel mascot for vores yngling drenge.

Søren Søe har heldigvis hjulpet med et billede eller 200 – tak for din indsats med fotolinsen.

Ja i foråret havde vi et U 21 hold – det var lidt svært for ingen over 18 kunne eller ville deltage. Så vi røg på spanden og måtte melde fra. Vores Yngling hold 2 – var totalt suveræne – igen var det Jesper & Jesper på sidelinjen, og vi må erkende at vi endnu ikke har tabt en yngling kamp.

Flemming på kontoret har hjulpet holdet og drengene med stort som småt – en stor tak til dig for din herlige indsats og humør.

Efteråret kom – vi skulle være U 19 hold osv. – Vi vandt og vandt og tabte lidt – men vi rykkede atter op i mesterrækken på suveræn vis.

Mange spillere har været ind over yngling eller som det hedder nu U 19.

Fremhæves må Martin på mål, du gav altid kampene en ekstra charme.
Mühring i front – du blev vores topscorer og fik debut på divisionsholdet i foråret.
Balle som altid bare er der og kommer når der bliver ringet.
Christoffer for hans figther hjerte – vi håber du snart bliver fit for fight
Vulle – for din modenhed og charme
Yacub – som bare spiller på en glad måde – du kan blive verdensstjerne
Jan som bare tryller og tryller
Mads som kæmper og varmer bolden
Tommy – som er en hurtig og teknisk god forsvarsspiller – men kan bedst lide at være i angrebet
Bjarnaa – som har fået debut på 2 senior og som har scoret virkelig mange mål
Lars som bare har bakket op om holdet – og været en stærk midtbanemand
Sticker – som bare er hurtig og virkelig kan fjerne bolde
Boesen som var forårets hurtigste mand
Hugh som spillede fra dag 1 med stort overblik
Iversen som lagde frustrationerne bag sig og spillede så godt
Lund som kan løbe solen sort
Patrick A. som har været forårets bedste og som er helt suveræn i efteråret
Sian som kan trylle en bold væk i en telefonboks
Garder som desværre ikke kunne få tid fra arbejde
Thomas på mål – du var bare god og havde divisionsstandard
Marslew som sled på kanten i ny og næ
Simon som desværre aldrig kom i gang pga skade
Wester for dine sikre garderinger
Aureld for at være en del af holdet

Sidst men ikke mindst så må holdets suveræne anfører bare nævnes. Nicki du har troet og kæmpet for dette hold fra dag 1 af. Du har en stor mund, men et hjerte af guld. Du er en ægte AB 70ér og har fået debut på det ene og andet seniorhold.

Der er glemt et par spillere eller 10 – men alle har gjort det sindssygt godt.

Atter tak til Marcel for en kanon indsats – tak til Kim for din ildhu, tak til Jesper Læsøe – du er den sikre mand, Tak til Thomas Flemming du er drengenes mascot, tak til Tine for din hjælp.

Og så atter drenge i har gjort mig så stolt, at jeg får tåre i øjnene af alle de oplevelser i har givet i år. Dejligt at vide at I ofret jeres ungdom til foldbold – det vil sikre at i altid vil være ungdommelig mænd!

Med sportslig hilsen
Web master – m.m.
Jesper Seidler

p.s. se U 19 s hjemmeside for billeder og mere.

Hovedsponsor
Dem med kendskabet !!
Tøjsponsor
Danmarks førende leverandør af sports og profilbeklædning
Klubsponsor

Hjemmesiden
AB70´s hjemmeside er
optimeret til 1280x1024.
Explorer 7.x
>>
Opdateret

Design sidst opdateret: 10/01/2009 - 23:36:58